Oto da kampanyalar ARALIK gazına bastı
YIL sonunda otomobil satışlarında 600 bin adetle Türkiye’de tarihi rekor kırmaya hazırlanan otomotiv firmaları, tasarruf tedbirleri kapsamında BDDK’nın taşıt kredilerine yönelik yeni düzenlemelerine rağmen, cazip kampanyalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aralık ayı kampanyalarını hızlı bir şekilde devreye sokan bazı firmalar 10 bin TL’ye yaklaşan indirimlerden,‘Şimdi al Nisan’da öde‘ fırsatına, 20 bin TL krediye 3 yıl sıfır faiz imkanından, takas indirimlerine kadar yılın son fırsatlarını sunuyor. İşte o fırsatlar;
Yeni Insignia’ya 73 bin TL,
yeni Mokka’ya 56 bin TL,
yeni Astra Sedan’a 44 bin 865 TL
Corsa’ya 31 bin 485 TL‘den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
VOLVO

Tüm modellerinde yüzde 10 indirim

VOLVO Car Türkiye, V40, V40 Cross Country, S60, S80, XC60 ve XC70 i kapsayacak şekilde tüm modellerine yıl sonuna özel yüzde 10 a varan fiyat avantajı sunuyor.
Volvo ayrıca temmuz ayından bugüne kadar Euro da yaklaşık yüzde 9 luk kur artışına rağmen TL satış fiyatlarına değişiklik yapmadan devam ediyor.
MAZDA

5 bin 500 TL indirim yapıyor

MAZDA Türkiye’nin başlattığı Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak “Eski Aracınızı Getirin, Yeni Mazdanızı Götürün”kampanyası devam ediyor.
Sınırlı sayıdaki Mazda3 ve diğer tüm modellerde geçerli olacak takas indirimi kapsamında 2.500 TL ile 5,500 TL arasında değişen indirimler ve takas desteği sağlanacak. Buna gore Mazda3 Hatchback modeller 5.500 TL, Sedan modeller ise 4.500 TL indirimlerle satışa sunulacak.
SKODA

15 ay vadede sıfır faiz

SKODA’nın tasarımı ve ekonomik motor seçenekleriyle popüler olan SUV modeli Yeti, şimdi yüzde “0” faizli kredi avantajıyla dikkat çekiyor.
Skoda Finans VDF desteğiyle düzenlenen kampanya çerçevesinde Skoda Yeti için 15.000 TL için 15 ay vadede yüzde “0” faizli avantajlı kredi desteği sunuluyor. Avantajlı kredi seçeneklerinin sunulduğu kampanya, Yeti’nin 1.6 TDI 105 HP Greenline Dizel motor seçeneği için Aralık ayı boyunca geçerli olacak.
Skoda’nın yenilenen “Amiral Gemisi” Superb ise yıl sonuna kadar 2.500 TL’lik takas avantajıyla satılıyor. Kampanya, Superb’in tüm motor seçeneklerinde geçerli olacak.
SEAT

Sportif Leon’da 2 bin TL indirim

SEAT’ın başarılı model ailesi Leon’un, daha dinamik ve sportif versiyonu Leon SC şimdi indirimli fiyatlarla alınabiliyor. Türkiye’de 1.2 TSI 105 hp DSG Style, 1.4 TSI 140 hp FR ve 1.6 TDI CR 105 hp DSG Style motor seçenekleriyle satılan Leon SC’ye kampanya süresince 2 bin TL’ye varan indirim olanaklarıyla sahip olmak mümkün.
Kampanya kapsamında ayrıca, sınırlı sayıda Leon SC için opsiyonel olarak sunulan Full LED farlar da ücretsiz olarak veriliyor. Full LED teknolojisi, ön kısa ve uzun farlarda, gündüz sürüş farlarında ve arka stop lambalarında kullanılıyor.
Halojen farlara göre daha akıllı ve daha verimli olduğu için, LED farların tercih edildiği Leon ailesi, bu anlamda sınıfında fark yaratıyor. Daha kısa tepki süresine, titreşime karşı dirence ve daha uzun ömre sahip LED farlar, yolda daha görünür olmayı da sağlıyor.
BORUSAN

499 TL taksitle BMW 1 Serisi

BORUSAN Otomotiv’in bünyesindeki finans şirketi ‘Premium Finance’ BMW 1 serisi modelleri için sadece 5 bin TL peşinat ile uygun taksit ödemeli seçenekler veya 499 TL den başlayan taksit imkanlarıyla esnek geri ödemeli kredi seçenekleri sunuyor.
BMW X1 modelleri için de 5 bin TL peşinat ve otomobilin geri kalan kısmı için kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor. MINI modelleri için düşük peşinat ve düşük taksit imkanlarıyla esnek geri ödemeli kredi seçenekleri MINI otomobil sahibi olmak isteyen herkese sunulabiliyor.

[ Yazıyı Oku ]

<Önceki | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Sonraki> En Son>>